Líders en golf i en serveis residencials
A menys d’1 hora de Barcelona, a 20 minuts de les platges de la Costa Brava i a 5 minuts de l’Aeroport de Girona, PGA Catalunya Resort resulta la destinació ideal per a una escapada de golf.

PGA Catalunya Resort compta amb dos magnífics camps de golf; L’Stadium Course, classificat nº1 d’Espanya, 5è a Europa Continental i considerat entre els 100 millors del món; i el Tour Course que oefereix un desafiament constant i forats espectaculars.

El resort, que disposa de serveis i instal·lacions de primer nivell internacional, forma part del selecte club dels “European tour Destination”,format per les 8 millors destinacions de golf de l’European Tour. Entre les seves instal·lacions destaquen la moderna Casa Club i una zona de pràctiques i entrenament única a Europa. PGA Catalunya Resort és a dia d’avui líder a Europa tant en golf com en serveis residencials, destacant per les seves propietats de disseny, amb instal·lacions exclusives per a residents i una oferta de lloguers singular per als visitants

Web: pgacatalunya.com
Xarxes socials:
Facebook: https://www.facebook.com/PGACatalunyaResort/
Instagram: https://www.instagram.com/pgacatalunyaresort/